Diensten : Zaag & Kloof projecten
Home
Logo Elements
Over ons
Nieuws
Visie
unique
transparant
solide

ASM kan middels een Zaag/kloofmachine het werk in uw omgeving sinds kort aanmerkelijk aangenamer maakt.

Elk jaar, in de aanloop naar de winter zware stammen in stukken hakken, zodat U er van de winter lekker warmpjes bij zit? Misschien heeft U wel rugklachten? Of heeft U niet meer de conditie van vroeger? Het gebruiken (huren) van een Zaag/kloofmachine kan dan de uitkomst voor U bieden! Die doet het zware werk voor U.

Het Zaag/kloofmachine concept komt uit Finland, snel en efficiŽnt wordt ca. 4-5 m3 brandhout gelijktijdig machinaal voor U gezaagd en gekloofd.

De machine (HK42 Geenspeed) is eenvoudig te gebruiken, het werkt achter een trekker met een driepunts bevestiging en een aftakas. Het hout wordt op een invoerband gelegd en vervolgens wordt het ingevoerd in de gesloten Zaag/kloofruimte. Binnenin deze gesloten ruimte wordt de boomstam op de gewenste lengte gezaagd en vervolgens wordt het blok gekloofd en middels afvoerband aan U aangeboden. Bij een boomstam diameter van max. 42 cm. kunnen bloklengten tussen 25-70 cm. worden gezaagd. Het splijt(kloof)mes kan Uw blokken desgewenst in 2,4 of 6 blokken splijten.

 

ASM verhuurt deze machine (ook voor kleinere hoeveelheden)

unique
Foto's
Contact
Diensten
logo ASM
Allround Service Miro
Wij luisteren naar uw probleem